Kampert Onderhouds- En Klussenbedrijf

Kampert Onderhouds- En Klussenbedrijf

Onderhoudsbedrijf Kampert is een zogeheten zzp-bedrijf, wat wil zeggen dat Onderhoudsbedrijf Kampert een zelfstandige zonder personeel is.

Dit betekent voor u als klant dat u het gehele traject, van “het contact leggen” tot aan “de oplevering” met de ondernemer/uitvoerder zelf de werkzaamheden die u wilt uitbesteden cq uitvoeren bespreekt en doorneemt, uw wensen kenbaar maakt en u van advies wordt gediend.

Bij grotere en/of specialistische werken is er de mogelijkheid om werk aan derden uit te besteden en/of samen te werken met collega zzp’ers of gespecialiseerde bedrijven die op hun vakgebied de benodigde KNOW-HOW in huis hebben, zodat wij het ongemak en/of overlast tot een minimum kunnen beperken om de klant op een zo vriendelijk mogelijke manier van dienst te kunnen zijn.

Wij proberen daarbij gebruik te maken van de beste materialen die er op dit moment in de handel te verkrijgen zijn. Aangezien deze markt constant in ontwikkeling is, komen er dagelijks nieuwe produkten op de markt die ons werk vergemakkelijken en/of de uitvoeringstijd positief beïnvloeden dan wel verkorten. Wij betrekken onze produkten van gerenommeerde bedrijven die garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig produkt.

Kortom, wij verlenen diensten die uiteenlopen van een defect slot tot de complete montage en afwerking van uw badkamer, uw keuken, een renovatie, nieuwbouw en/of onderhoudwerkzaamheden, van welke aard ook.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kampert Onderhouds- En Klussenbedrijf

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kampert Onderhouds- En Klussenbedrijf

  • Advies
  • Montage
  • Renovatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De klusjesman-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kampert Onderhouds- En Klussenbedrijf
Parallelweg 92
3903BE Veenendaal

+31 (0)318 553606

Deel deze pagina

Kampert+Onderhouds-+En+Klussenbedrijf img