Jessen Technisch Bureau

Jessen Technisch Bureau

‘Afspraak is afspraak.’ Met deze belofte verzorgt Technisch bureau Jessen zorgeloos al uw verbouwingen, renovaties en onderhoudsprojecten.
Dit doen we met vakmanschap en met liefde voor het vak.

Met ruim 20 jaar ervaring kunt u rekenen op de vakmanschap en kwaliteit die uw project verdiend.

Door de Jaren heen hebben wij gemerkt dat de wensen en eisen van onze klanten aan verandering onderhevig is.
Zelden volstaat een standaard oplossing, dat is nou precies wat ons werk zo leuk maakt!

Door steeds in ons zelf te investeren kunnen wij een totaal oplossing bieden op ieder bouw of onderhoudsvraagstuk. Van Timmerwerk tot electriciens en van stucadoors tot tegelwerk Technisch Bureau Jessen biedt u het totaal pakket.
Zelden werken wij dan ook met onderaannemers, gewoonweg omdat het niet nodig is.

Door u centraal te stellen in uw vraagstuk komen we samen tot de beste oplossing voor u. We kunnen dus rustig stellen van tekentafel tot oplevering Technisch Bureau Jessen neemt al het werk voor haar rekening.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden; van groot tot klein. Wij verrichten onze werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en stichtingen.Nieuw bij Technisch Bureau Jessen Zonnenpanelen.

Energie van uw leverancier wordt met het jaar duurder, terwijl de ontwikkeling van duurzame energie steeds sneller gaat. Zo zijn de huidige generatie zonnepanelen steeds efficienter in het opwekken van energie en hebben een steeds langere gebruiksduur.


Recent heeft Nu.nl een artikel gepubliceerd. Hierin staat dat door de sterke prijsdaling van zonnepanelen de kosten voor zonnestroom omgerekend 21 eurocent per kwh kosten.

Zonnepanelen zijn niet alleen voor uw eigen verbruik, u mag de opgewekte stroom die u niet gebruikt terugleveren aan uw energiemaatschappij. Zo ziet u dus dat zowel het opwekken voor eigen gebruik als het terugleveren aan uw energiemaatschappij geld opleveren.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De klusjesman-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Jessen Technisch Bureau
Menterwoldestraat 23
5045JT Tilburg

+31 (0)6 54215506

Deel deze pagina

Jessen+Technisch+Bureau img