Resaklus

Resaklus

Welkom op de webpagina van Resaklus op klusjesman-in.nl - de beste klusjesmannen website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Resaklus

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

  1 

Het is nu 3 weken geleden dat zowel Henk als jezelf de boel verlaten omdat wij zogenaamd te kieskeurig zijn. We vinden het erg zwak van jou dat je niet eens de moeite heb genomen om zelf te komen kijken en dat Henk zomaar weg gegaan is. Jullie hadden beide kunnen zeggen fat het niets zou worden, we hadden zelf achteraf eerder de stekker eruit moeten halen nadat zoveel concessies hadden moeten maken vergeleken met wat we in eerste instantie besproken hadden. Ongelofelijk hoe jullie met jullie klanten zijn.
We hebben er geen woorden over, daar komt op neer om het nog zachtjes uit te drukken.
In de bijlage fotos an geplaatste tegelwerk en dit zijn niet eens de punten welke we Henk hebben laten zien , wij vinden dat er ontzettend prutswerk geleverd is. Experimenteren op onze badkamer, niet te geloven! Dan kun je zeggen had gewacht tot alles klaar zou zijn maar ben blij dat het niet zover heeft mogen komen. We hebben mensen laten kijken hoe nu verder en schamen zich voor het werk wat een zogenaamde collega gelverd heeft. Als dit werk is van iemand die al 40 jaar tegels zet dan weet ik niet echt niet meer.
We weten dat we geen poot hebben om op te staan om financiele schade te kunnen verhalen buiten het gezeik wat we nu hebben om een betaalbare oplossing te vinden, het enige wat we kunnen doen is onze kant van het verhaal doen in reviews met fotos en anderen laten oordelen.
Alina en Jorgis Mavridis

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De klusjesman-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Resaklus
Bretagnestraat 15
1966PB Heemskerk

+31 (0)6 51126173

Links

Website
-

Deel deze pagina

Resaklus img