Klusjesjan

Gesloten (do 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

klusjesmannen - Klusjesjan - kaartoverzicht

Klusjesjan

***ALLES ONDER ÉÉN DAK***
***AL BIJNA 20 JAAR ERVARING IN DE KLEINBOUW***

Of u nu twee linkerhanden heeft of een overvolle agenda, het onderhoud aan uw huis zal toch gedaan moeten worden. Moet de buitenboel niet geschilderd worden dan is het wel de douche die eigenlijk eens een flinke renovatie moet ondergaan. Of wat te denken van die vreselijke kleur op de muur of de al zo lang geplande zolderkamer…Kortom, uw huis is nooit af en wie de waarde en het woongenot van zijn huis wil behouden, moet daar op z’n tijd wat aandacht aan besteden.

De vraag is dan wel: bij wie ga je je klus onderbrengen. Alleen een blik in de Gouden Gids geeft geen antwoord op de vraag hoe bekwaam en betrouwbaar een bedrijf is. En je hoort de meest wilde verhalen over het niet nakomen van afspraken, meerkosten, misprestaties enz. Een moeilijke beslissing dus.

KlusjesJan is al sinds 1994 een zeer vertrouwd begrip. Als een van de eerste klussenbedrijven in de regio Kennemerland hebben wij een zeer grote ervaring in allerhande werkzaamheden opgedaan. Elke klus, groot of klein, wordt met veel vakmanschap uitgevoerd.
Het werk wordt van tevoren eerst uitgebreid besproken en van de nodige adviezen voorzien. Hierop volgt, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. En als de klus uitgevoerd wordt kunt u met een gerust hart zelf naar uw werk met de zekerheid dat er druk gewerkt wordt in of om uw huis.
Het grote voordeel voor u is dat u slechts te maken heeft met één aanspreekpunt.. U hoeft dus geen vrije dagen te spenderen aan afspraken met allerlei specialisten. En u loopt ook geen risico dat iemand zijn afspraak niet nakomt zodat de planning in het honderd loopt.
Alles onder één dak dus.

STEEKWOORDEN: klussen, schilderen, aanbouw, verbouwen, renovatie, laminaat leggen, tegelwerk, douche renovatie, dakkapel plaatsen, tuin onderhoud, bestraten.
KORT OM: ALLES VOOR DE KLEINBOUW

Services

  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 18.00
zondag9.00 - 18.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Goededag klusjes Jan.
Onze vloer van de schuur is nat na elke regenbui maar komt niet van het dak maar via de zijmuur binnen, is daar iets tegen te doen?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De klusjesman-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Klusjesjan
Krochtweg 6
1969MB Heemskerk

+31 (0)251 209024

Links

Website
-

Deel deze pagina

Klusjesjan img